Jag vill chatta med kundservice

Om du vill chatta med vår kundservice finns vi i nuläget tillgängliga mellan följande tider;

Måndag:
13.00 - 17.00

Tisdag - Fredag:
09.30 - 11.30 samt 13.30 - 15.30

Just nu har vi ett otroligt högt tryck på vår kundtjänst med enorma mängder mejl att besvara så vi har valt att ha chatten avstängd för att hinna svara på alla meddelanden som har kommit in.

Vi besvarar mejlen i turordning och arbetar så snabbt vi kan och dygnets alla vakna timmar för att besvara alla inkomna meddelanden. Vänligen skicka ett mejl till oss via customerservice-se@lekmer.se om du behöver hjälp.