Hur levereras min order?

PostNord varubrev
Varubrevet levereras direkt till din postlåda och i de fall försändelsen är för stor för att rymmas i postlådan får du ett aviseringsmeddelande. Du hämtar då varan på ditt närmaste utlämningsställe.

PostNord MyPack Collect – Levereras till utlämningsställe
Avser beställningar med en vikt under 20 kg. Försändelsen anländer till ditt närmaste postombud t.ex. en närliggande livsmedelsbutik och du får ett aviseringsmeddelande med information om var du kan hämta ditt paket. Paketet ska hämtas inom 14 dagar för att förhindra att det går i retur.

PostNord - Hemleverans Dagtid (9-17)
Paketet lämnas alltid utanför din ytterdörr oavsett om det finns ett förråd eller liknande i eller utanför fastigheten. Paketet lämnas aldrig på annan plats i porten eller på tomten. PostNords bud knackar ej på eller ringer till din telefon när paketet lämnas av.

Ditt paket är försäkrat under transporten med PostNord fram till att leverans har skett. Vi har efter att budet lämnat ditt paket ej längre ansvar och därmed inte möjlighet att kompensera för paket som eventuellt kommer bort efter att det lämnats av.

Fraktkostnaden för hemleverans är 299 kr oavsett ordervärde.

Fyll alltid i eventuell portkod eller porttelefonnummer när du kommer till kassan. OBS! Om porttelefonnumret är detsamma som ditt mobilnummer måste det ändå anges under "Portkod" vid beställning.

Paket som ej kan levereras på grund av att eventuell portkod/porttelefonnummer saknas i beställningen eller om du inte svarar i porttelefonen när PostNords bud ringer skickas tillbaka till oss. En returfrakt på 79 kr tillkommer som du som kund står för.

Budbee - Hemleverans Kvällstid (17-22)
Hemleverans kvällstid går endast att välja inom Stockholm med närförort och levereras vardagar kl 17.00-22.00. Paketet lämnas vid er dörr om ni ej är hemma, alternativt sker en bokning av ny leveranstid. Inför leveransen får ni en SMS-avisering med möjlighet att följa leveransen på karta i mobil/dator och chatta direkt med leveranssupport.

OBS! Produkter som skickas från ett externt lager levereras enligt information på produktsidorna. Skrymmande produkter över 20 kg skickas med DHL hemleverans under kontorstid.

DHL stycke & pall
Används vid större och tyngre gods. Leverans sker till dörr/port helgfri vardag mellan kl 07:00-17:00 inbärning ingår ej. DHL kontaktar dig för att boka utkörning och leverans sker inom ett tvåtimmarsintervall. OBS! Du som mottagare kan inte bestämma leveransintervall då det styrs av DHLs fasta rutter på din ort.

Om produkten är skadad vid leveranstillfället ska detta anmälas inom 2 dagar till Lekmers kundtjänst för att vi ska kunna reklamera skadan gentemot vår transportör. Detta gäller såväl synliga som dolda transportskador och det är därför viktigt att du packar upp och kontrollerar att produkten är felfri så snart som möjligt efter mottagandet.

Om skadan är synlig är det enklast att du anmäler detta direkt till chauffören vid mottagandet av försändelsen. Be transportören göra en notering om skadan på din kopia av fraktsedeln. Tänk på att alltid spara emballaget för att reklamationen ska kunna hanteras korrekt.