Jag har inte fått någon avisering, hur hämtar jag ut mitt paket?

Om du inte mottagit någon sms-avisering för din order, kan du istället hämta ut din försändelse hos ditt postombud genom att uppge kolli-id, samt visa din legitimation. Kolli-id kan du hitta i den leveransbekräftelse som skickats från oss i samband med att din försändelse lämnade lagret. Du ser vilket postombud din försändelse befinner sig hos genom att söka på ditt kolli-id på PostNords hemsida.

Om du inte hämtat ut din försändelse efter två sms-aviseringar kommer istället en avisering via brev att skickas hem till dig, med vilken du också kan hämta ut din försändelse.