Produkten får fel pris i kassan

Om priset på en produkt ändras när du går till kassan beror det på att produktens pris ändrats på hemsidan. Det är alltid priset produkten har i kassan som gäller men ibland kan felaktiga priser ligga sparade i datorns "cacheminne".

I våra köp- och leveransvillkor står det att vi "reserverar oss för slutförsäljning och eventuella prisfel" vilket innefattar detta.

Om du köpt produkter som ingår i en kampanj men som inte prisjusteras korrekt i kassan, ber vi dig att kontrollera villkoren för den aktuella kampanjen. Har du lagt rätt produkter i varukorgen? Har du lagt till korrekt antal? Villkoren finns utskrivna på den aktuella kampanjsidan och på vissa produkter även under "Köp nu"-knappen.

Om du uppfattar det som att något annat är fel, så är du välkommen att kontakta oss.