Var ska jag skicka min retur?

Om du vill nyttja din returrätt ber vi dig att följa de returanvisningar som finns på följesedelns baksida. Har du inte kvar följesedeln vänligen kontakta vår kundservice så kommer vi att återkomma till dig med frakthandlingar för din retur. Vi hjälper gärna till med en retursedel så att ert gods enkelt kan knytas till din order när det kommer tillbaka till vårt lager.

Observera att vi inte tar emot returer på vårt kontor.

Du blir alltid fullt återbetald för orderbeloppet vid en retur till oss, oavsett vilket betalningsalternativ du valt.