Hur kan jag spåra mitt paket?

Kolli-id - PostNord

Med ditt kolli-id ser du försändelsens status genom att klicka här och sedan skriva in ditt kolli-id. Statusen registreras löpande från det att paketet lämnar vårt lager tills dess att det har anlänt hos ditt postombud. Ni kan nå PostNord på 0771-33 33 10.

Varubrev - PostNord

Ett varubrev är inte lika detaljerat som ett kolli-id, utan visar endast information när försändelsen avviker från den beräknade rutten. Det visar alltså inte en direkt status för din beställning.

Ibland missar PostNord att scanna paketen då de skickas i större burar. Har ni därför inte sett någon uppdatering på er sändning på 5 arbetsdagar vänligen kontakta ert lokala postombud så kan de söka ert gods och se om det har anlänt.

Din beställning skickas med antingen varubrev eller kolli-id. När försändelsen lämnar vårt lager får du ett mail med information om spårningsnummer.

Utkörning - DHL

Med ditt kolli-id ser du försändelsens status genom att klicka här och sedan skriva in ditt kolli-id. Statusen registreras löpande från det att paketet lämnar vårt lager. DHL kontaktar dig sedan för att boka utkörning. Ni kan nå dem på 0771-345 345

Utkörning - Hemleverans Dagtid

När du väljer detta leveranssätt får du hemleverans till din dörr utan kvittens på vardagar mellan klockan 08.00-17.00. Paketet lämnas alltid utanför din ytterdörr. Med ditt kolli-id ser du försändelsens status genom att klicka här och sedan skriva in ditt kolli-id. Statusen registreras löpande från det att paketet lämnar vårt lager tills dess att det har levererats. Ni kan nå PostNord på 0771-33 33 10.

Utkörning - Hemleverans Express Kväll

När du väljer detta leveranssätt får du hemleverans till din dörr på vardagar mellan klockan 17.00-22.00. Du får en SMS-avisering så snart ditt paket är på väg med möjlighet att följa leveransen på karta i mobil/dator och chatta direkt med leveranssupport. Beställningar som är gjorda före kl. 11.00 kommer att skickas och levereras nästkommande vardag.