Kan ni påskynda leveransen?

Vi hanterar alla våra kunders beställningar så snabbt som det går. Tyvärr har vi ingen möjlighet att påskynda leveransen från vårt lager och du kan tyvärr inte köpa till expressfrakt till din beställning.

Normalt har du ditt paket inom 1-3 arbetsdagar, inom Sverige. Vid större kampanjer och inför stora allmänna helgdagar kan leveranstiden vara upp till 5 arbetsdagar. Produkter som inte finns i lager går inte att beställa men utmärkt att bevaka. Väljer du att bevaka produkten så får du ett mail när varan åter går att köpa.