Vad kostar frakten?

Fraktavgiften för privatpersoner är 49 kronor per beställning. Om ordervärdet inklusive rabattkoder & presentkort överstiger 1000 kronor tillkommer ingen fraktkostnad. Lekmer erbjuder kostnadsfri betalning mot faktura, konto- eller kreditkort.

Hemleverans av Pampers blöjor kostar 29 kronor oavsett ordervärde.

Hemleverans express kvällstid kostar 99 kronor per order oavsett ordervärde. Om ordervärdet inklusive rabattkoder & presentkort överstiger 1000 kronor tillkommer ingen fraktkostnad.

Hemleverans dagtid kostar 299 kronor per order oavsett ordervärde.

Företagsbeställningar kostar 299 kronor per order oavsett ordervärde och skickas som företagspaket.