Hur använder jag min rabattkod?

En rabattkod registreras när du kommer till kassan. Vänligen notera att rabattkoder inte går att kombinera med varandra.

1. Klicka på länken "Värdecheck eller rabattkod" i kassan.
2. Skriv koden i fältet. (Observera att skilja på STORA och små bokstäver)
3. Klicka på knappen "Aktivera". Koden ska härefter visas som dragen från totalsumman samt på varans/varornas värde.

OBS! En kod gäller endast vid ett beställningstillfälle och kan inte kombineras med andra rabatt- eller värdekoder. Koder kan ej heller lösas in mot pengar. Tänk på att utnyttja hela värdet vid ett köptillfälle eftersom det inte går att spara ett eventuellt överblivet värde. Du kan handla för större belopp än din rabattkod/presentkort och då dras rabatten från det totala beställningsbeloppet. Resterande summa kan du betala med kreditkort eller via faktura. Om du är under 18 år så måste en vuxen lösa in din rabattkod/ditt presentkort.