Mitt kortköp misslyckades

Om ditt kortköp ej går igenom ber vi dig först och främst kolla så att ditt kort är "öppet" för internetköp. Tänk på att du måste ha ett kort utfärdat inom Europeiska unionen för att kunna handla hos oss. Kvarstår felet, vänligen kontakta din kortutgivare för vidare hjälp.

Om du har försökt att placera en order mot kortbetalning och det finns en reservation av orderbeloppet på ditt konto utan att du har fått en orderbekräftelse ber vi dig att kontakta kundtjänst.