Hur handlar vi som företag på Lekmer?

Det går utmärkt att som företag beställa produkter från Lekmer. För att beställa som företag måste ni lägga er order direkt på hemsidan. Ni lägger först de varor ni önskar beställa i varukorgen och går därefter till kassan. I kassan väljer ni fliken ”företagskund”. Som företag betalar ni antingen med Visa/MasterCard direkt vid beställning eller så kan ni välja att betala mot faktura.

Det som kan vara bra att veta innan ni beställer mot företag är följande:

• Vi kan tyvärr inte skicka fakturan till en separat fakturaadress, fakturan skickas via mail och ska betalas inom 14 dagar.
  • Önskar ni en annan leveransadress än den adress som kommer upp i kassan måste ni betala direkt med kort. Det går då att manuellt skriva in den leveransadress som önskas.
  • Fraktkostnaden för företagspaket är 299 kronor oavsett ordervärde.

Blir ni inte godkänd som fakturakund företag eller får upp fel uppgifter i kassan så måste vi be er att kontakta vår kreditgivare Qliro på nedanstående telefonnummer:

Qliros ordinarie öppettider:
Mån-tors: 09.00 – 18.00
Fre: 09.00 – 18.00
Lör-sön: 11.00 – 15.00

Tfn: 08 – 40 900 300

Du kan också kontakta dem via Qliros hemsida.